Preskočiť na obsah

Vianočný večierok Slovak Professionals Abroad Program


Pozývame vás na v poradí už šiestu Vianočnú párty LEAF programu pre Slovákov v zahraničí. Tradične tu stretnete mnoho šikovných profesionálov a študentov, ktorí počas roka robia Slovensku dobré meno v zahraničí, no v čase Vianoc radi prichádzajú domov. Uskutoční sa 21. decembra o 19:00 v Novej Cvernovke, takže lístky a letenky si kupujte čo najskôr.
Okrem výbornej večere a vína od miestnych vinárov sme si pre vás pripravili bohatý program. Predstavíme vám najlepšie príbehy, ktoré sme v LEAF pomohli napísať za posledný rok. Zabavíme vás super kvízom, ktorý preverí vaše poznatky o najväčších (česko)slovenských osobnostiach a nebude chýbať ani zaujímavá cena pre výherný tím. Na záver sa môžete tešiť na solídnu dávku humoru od “intelektuálneho komika” Mateja Makovického. Dresscode je smart casual. Tešíme sa na vás!
 
Program:
19:00 – Privítanie hostí
19:30 – Inšpiratívne príbehy Slovákov v zahraničí a navrátilcov
20:00 – Kvíz o najväčších (česko)slovenských osobnostiach
20:20 – Stand-up Matej Makovický
20:30 – Dobrú chuť
Na čo sa môžeš tešiť?
300 zaujímavých hostí z LEAF okruhu, nové inšpiratívne príbehy a iniciatívy členov SPAP komunity, naše nové aktivity, dobré jedlo a zábavu.
 
Aby sme mohli aj naďalej rozvíjať naše aktivity a podporovať Slovákov v zahraničí, napríklad prostredníctvom štipendií na stáže pre šikovných študentov, vstup na večierok je symbolicky spoplatený vo forme lístka, ktorý môžete získať na tomto linku.
Každý predaný lístok je dôkazom toho, že Slováci v zahraničí chcú byť súčasťou úspešného príbehu Slovenska.