Preskočiť na obsah

SPAP komunita v Londýne – KICK OFF

Londýn je okrem iného známy tým, že tam žije veľa šikovných Slovákov a Sloveniek. V LEAF od počiatku veríme v potenciál našich profesionálov v zahraničí, ktorých podporujeme už sedem rokov prostredníctvom Programu SPAP.

Doteraz sme sa zúčastňovali a spolupracovali na rôznych podujatiach, ale tentokrát chceme urobiť viac!
Štartujeme preto aktívnu organizáciu komunity v Londýne s dvomi cieľmi:

  • Zmysluplne prepájať slovenských profesionálov a profesionálky v Londýne, aby ste sa ľahšie podporovali v profesnom aj osobnom raste
  • Prepojiť vás na príležitosti na Slovensku, kde aj z Londýna môžete pomáhať na projektoch alebo jednotlivcom

 
Okrem občerstvenia a dobrej spoločnosti sme si pre teba pripravili nové koncepty, o ktorých by sme sa s tebou veľmi radi porozprávali a prizvali ťa k spoluúčasti na ich vytváraní na KICK-OFFe:
 
Kedy?
Pondelok 2. decembra • Hub Hub London (20 Farringdon Street, EC4A 4AB) 
 
Aký bude program?
18:00 – 18:10 Privítanie
18:10 – 18:40 Otvorená debata s Peťom Čerešníkom o sile komunity pre kariéru a osobný rast
18:40 – 19:00 Predstavenie konceptu LEAF Themed Connects + feedback
19:00 – 19:10 Predstavenie konceptu LEAF Community Circles + feedback
19:10 – 21:00 Drinks a občerstvenie
Po 21:00 – Pokračovanie v zarezervovanom pube
 
Podujatie podporí Peter Čerešník otvorením diskusie o sile komunity pre kariéru a osobný rast. Peter je člen predstavenstva HB Reavis Group, kde zodpovedá za nové služby ako Origameo či Hub Hub.
Prepája v nich developerské aktivity spoločnosti s komunitne orientovanými projektmi, aby došlo k efektívnemu spojeniu mladých talentov s etablovaným biznisom.
Predtým pôsobil ako generálny riaditeľ v spoločnosti Exe a ako Country Manager v spoločnostiach Microsoft a SAS Institute.
Okrem iného, Peter pomáha LEAF-u rozbiehať Community Circles ako spôsob budovania komunít slovenských profesionálov na Slovensku a vo svete.
Predaj lístkov je už otvorený na tejto stránke!  Keďže ide o komunitné podujatie a budeme radi, ak pozveš aj svojich kamarátov, priateľky, manželky a susedov.
Tešíme sa na teba! 😊