Preskočiť na obsah

Novinky zo sveta dobrovoľníctva

Záznam z webinára: Ako uspieť v nezisku s GROWNi

Predstav si neziskovú organizáciu, ktorá sa snaží robiť veľké veci. Má vášnivý tím, jasnú víziu, ale čelí výzvam, ktoré sa zdajú byť obrovské. Ako nájsť dobrovoľníkov, zamestnancov, odborníkov, ktorí sú zapálení a ochotní pomáhať? Ako vytvoriť pútavú príležitosť, ktorá osloví správnych ľudí? Ako vyriešiť ďalší problém s … ? A čo robiť, keď sa problém zdá byť príliš komplexný? Dozvieš sa zo záznamu.

Dobrovoľnícke príležitosti, ktoré potrebujú tvoju pomoc

Dobrovoľnícke príležitosti

Hľadáš spôsob, ako prispieť k pozitívnym zmenám? Staň sa dobrovoľníkom/čkou – prihlás sa na uverejnené príležitosti a zapoj sa do aktivít, ktoré ťa oslovujú.

Prehľad budúcich dobrovoľníckych udalostí

Srdce na dlani

Nominuj na ocenenie výnimočných dobrovoľníkov/čky alebo projekty. Nominácie na krajské ocenenie je možné zasielať do 18. októbra 2024.

Sviatky dobrovoľníctva sa blížia

GivingTuesday je sviatok štedrosti, dávania a dobrovoľníctva. Je to deň, kedy sa po celom svete oslavujú dobré skutky a šíri dobro. Tento rok pripadá sviatok štedrosti na 3. december.

Ďalším významným dňom je Medzinárodný deň dobrovoľníkov pripadajúci na 5. december. Jeho zmyslom je vyjadrenie uznania dobrovoľníkom a poďakovanie za ich prínos k spoločnosti.

V tomto období sa zvyšuje záujem o dobrovoľníctvo a pomoc iným. Ide o skvelú príležitosťou zapojiť sa do zmysluplných projektov a prispieť tak k pozitívnym zmenám.
Pre neziskové organizácie je dôležité, aby dali vedieť o svojich aktivitách a potrebách, aby sa dobrovoľníci mohli aktívne zapojiť.

Na GROWNi sa môžeš zapojiť rôznymi spôsobmi:

Nezabúdaj. Robiť dobro môžeš počas celého roka!

Ako získať podporu z Erasmus+ a EZS programov

Máš skvelé nápady, ale chýbajú ti financie na ich realizáciu? Prihlás sa na bezplatný webinár a zisti, ako získať podporu z Erasmus+ a EZS programov. Zaregistruj sa na webinár, ktorý bude prebiehať 17.10. o 14:00.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *