Preskočiť na obsah

K dobrovoľníkovi len pár klikmi cez GROWNi


Množstvo začínajúcich ale i rozbehnutých startupov, neziskoviek, individuálnych projektov alebo dokonca i škôl narazí na výzvu v podobe nedostatočných ľudských zdrojov.

Častokrát im nedostatok odbornosti v nejakej oblasti a v konečnom dôsledku i nedostatok finančných prostriedkov časovo preťahuje dosiahnutie svojej vízie.

Efektívnejšie napredovanie a dosahovanie cieľa je mnohokrát závislé od odborníkov, ktorými organizácia nemusí nedisponovať, a na začiatku svojho fungovania si ich ani nemôže dovoliť.

Skvelú záplatu na prekrytie tejto diery ponúka platforma GROWNi, prostredníctvom jedného zo svojich modulov s názvom- “Pomáhaj”.

Ide o dobrovoľníctvo, ktoré prepája na jednej strane zaujímavé iniciatívy a na strane druhej skúsených profíkov z praxe, ktorí chcú pomôcť posúvať tieto zmysluplné projekty vpred.

Impact Games logo

Neziskovou organizáciou, ktorá využila výhody dobrovoľníctva, je aj Impact Games – inovačná platforma pre vývoj hier s pozitívnym dopadom na spoločnosť.

Práve jej príbeh vám predstavíme…

“Dôležitý je „match“ na oboch stranách”

Veronika Golianová, Impact Games

Veronika Golianová, ktorá má v Impact Games na starosti budovanie partnerstiev a tvorbu kreatívnych projektov, nám k tomu povedala viac.

„Impact Games je startup, ktorý je na trhu od minulého roka. Dobrovoľníkov sme teda hľadali aj z finančných dôvodov, ale aj preto, že oblasti, ktoré sme potrebovali pokryť profesionálmi ešte neboli rozbehnuté natoľko, aby sme vedeli zamestnať človeka na plný úväzok.“

Cez platformu GROWNi našli experta v právnickej oblasti a dobrovoľníčku na marketingové aktivity. Veronika nám tiež prezradila, aké dôležité je, aby došlo ku zhode v očakávaniach na oboch stranách.

„Nám sa podarilo nájsť právnika, ktorý sa zaujíma o hry a game development. Veľkým pozitívom preňho teda bola i možnosť angažovať sa v tejto oblasti a byť medzi prvými, ktorí budú môcť nové hry testovať.

Dobrovoľníčka, s ktorou spolupracujeme na marketingových aktivitách je aktuálne študentkou manažmentu a potrebuje nadobudnúť skúsenosti v tejto sfére. My jej poskytujeme priestor na získanie praxe a množstva feedbacku, čo je veľakrát na nezaplatenie.“

Zmysluplné dobrovoľníctvo aj z gauča

Home Office: Zmysluplné dobrovoľníctvo aj z gauča

Dobrovoľníctvo už dávno nie je len zbieraní odpadkov či vysádzaní stromčekov, hoci svet je vďaka týmto dobrovoľníkom naozaj krajším miestom. Spolupracovať s organizáciou, ktorá by privítala dobrovoľnú pomoc profíka z praxe, sa dá aj online. Pri dobre nastavenej komunikácii teda vzdialenosť nehrá žiadnu úlohu.

Dobrovoľníci v Impact Games sú toho príkladom.

„Výpomoc s právnymi záležitosťami riešime podľa potreby a komunikujeme online. Čo sa týka marketingu, s našou dobrovoľníčkou sme si nastavili častejšiu komunikáciu. Keďže je dôležité, aby mala prehľad o našich aktivitách, plánovaní a cieľoch, zúčastňuje sa aj niektorých našich spoločných meetingov,“ ozrejmila Veronika z Impact Games.

Chcete získať špičkového dobrovoľníka aj k vám?
U nás GROWNi to zaberie len pár klikov.

Chcete získať špičkového dobrovoľníka aj k vám?

Platforma GROWNi funguje na user friendly princípe a cestu ku svojmu dobrovoľníkovi si nájde každý doslova pár klikmi.

Stačí sa jednoducho a bezplatne zaregistrovať, vytvoriť svoj osobný profil a pod ním pridať organizáciu, pre ktorú dobrovoľníka hľadáte.
Potom už len vypíšete základné údaje a informácie o vašej činnosti, samozrejme pridáte aj info o svojom projekte a o tom, koho hľadáte a ulovíte si vysnívanú svoju výpomoc.

Veronika nám prezradila, že do budúcna znova plánujú obsadiť isté pozície dobrovoľníkmi a radi by sa opäť obrátili na GROWNi. Ich skúsenosť s platformou je naozaj veľmi dobrá, keďže rýchlo a jednoducho našli šikovných ľudí, s ktorými si sadli a horlivo im pomáhajú.

Aj vás zaujala táto skvelá možnosť, ako získať pre svoju organizáciu dobrovoľníka z praxe?
Rozbiehate práve nejaký projekt, no chýbajú vám skúsenosti z nejakej oblasti?
Alebo váš projekt parádne fičí, no potrebovali by ste aj tak s niečím pomôcť?

Potom ste tu správne 😊

Ako sme už spomínali… dobrovoľníka si viete nájsť aj pár klikmi. Tak neváhajte

Nájdi dobrovoľníka

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *